torsdag 19 juni 2008

Långpass - älskade långpass

För mig är 16 km långpass... Under sommaren och semestern tänkte jag försöka gå ifrån denna ståndpunkt och i slutet av sommaren känna att ett långpass är minst 2 mil, men vi får se hur det går med det.

Idag kom jag i alla fall ut på mitt långpass som blev 16 km. Startade vid jobbet, hade bra fart över Göta Älv-bron och längs kajen på hisingssidan. När jag började närma mig Älvsborgsbron fick jag dra ner lite på tempot för jag började känna av tröttheten lite för mycket och klättringen upp till toppen på bron var kämpig men sedan gick det ganska lätt igen väl tillbaka på fastlandssidan igen. Genom Majorna och förbi Casino Cosmopol och Göteborgsoperan tillbaka till jobbet.

Bra tid fick jag också tycker jag. 1:25:06 innebar snittfart kring 5:20 min/km och det är absolut helt OK för ett pass på den distansen för mig. Detaljerna för passet finns här...

Intog fiskgryta med ris som fanns kvar i kylen på jobbet sedan igår och en kaka till efterrätt. Vi får väl se om det vankas fika i eftermiddag också... Vi brukar ha fika på fredagarna men imorgon jobbar vi ju inte. Då blir det istället grillmat i goda vänners lag hemma i köket (det ska ju bli dåligt väder).

Inga kommentarer: