tisdag 26 augusti 2008

Göteborg marathon nästa...

Så var man anmäld till Göteborg Marathon. Igår såg jag att anmälan hade öppnat och jag lyckades bli den allra första att anmäla mig över huvud taget. Betalningen är också gjord så nu är det bara träningen inför loppet som saknas.

Tänkte försöka få till en del långpass under den dryga månaden som är kvar innan loppet går men jag vet ju hur svårt det har varit att få till långpassen hittills så jag har väl inga jätteförhoppningar om att få till det, men man kan ju alltid hoppas.

Mitt mål på detta lopp är att komma över mållinjen och kunna notera en snittfart under 6 minuter per kilometer vilket i tid innebär 4:13:10 om jag minns rätt.

Hoppas ni alla som läser detta håller tummar och tår den 11/10 för att jag ska nå mitt mål. Det lär komma en hel del fler inlägg om detta lopp här i bloggen innan det är dags.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej där,

Jag funderar också på Göteborgsmaran, men det blir i så fall halvan, eftersom jag har siktet mer inställt på Växjö i år. Men med den tiden på milen har Du nog inga problem med att dra Gbg maran. Snabb bana (men vindkänslig). Lycka till!